Haber

Arnavutköy’de Metruk Binanın Çatısında Yangın Çıktı

Arnavutköy’de yeşil alanın ortasındaki terk edilmiş 3 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yanan çatı havadan görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, saat 18.15 sıralarında Boğazköy İstiklal Mahallesi Türksoy Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı metruk binanın çatısında yangın çıktı. Uzun süredir boş olduğu öğrenilen 3 katlı terkedilmiş binanın çatısından dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yangın yeri ve çevresinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı.

“Madde bağımlıları kimse ilgilenmeyince mesken tuttu”

35 yıldır yangının çıktığı binanın mahallesinde yaşadığını belirten Mustafa Kurt, “Bu binayı biz yaptık ama sahipleri yıllardır gelmiyor ve ilgilenmiyor. Bu sefer uyuşturucu bağımlıları yakalandı. Yıllardır burada yaşıyor. Kapı ve pencereleri sökerek sattılar, bu kez çatısını yaktılar. “Bugün çıkan yangında yaralanan yok ama bizi tedirgin ediyor. İnsanlar yanından geçerken de tedirgin oluyorlar. Yetkililerin bu konuda yardımcı olmasını istiyoruz” dedi.

Yangın anı ve ekiplerin söndürme çalışmaları aynı anda drone ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde metruk binanın etrafının yeşil alanlarla çevrili olduğu görüldü. – İSTANBUL

haber-tepebasi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
Beypazarı Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu