Haber

Minibüsler hızla taksiye dönüşüyor

BURSA (İGFA) – BŞO Eğitim Salonu’nda düzenlenen ziyafete Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) Başkanı Fahrettin Bilgit, BESOB Başkan Yardımcısı ve İnegöl Şoförler ve Otobüsçüler Esnaf Odası Bahattin Korkmaz, Osmangazi 2 Nolu Esnaf Kefalet Kooperatifi katıldı. İcra Kurulu Başkanı İsmail Günenç ile tezgahtarlar ve şoför esnafı katıldı.

Törende bir konuşma yapan Bursa Şoförler ve Antrenörler Esnaf Odası Ahmet Çakır, stant başkanları ve üyelerine çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Üyelerimiz için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Özellikle belirtmek isterim ki minibüslerin taksiye dönüştürülmesi ile ilgili çalışmalar durmadı, kesintisiz devam ediyor.

BŞO şölenine katılan BESOB Lideri Fahrettin Bilgit, “Bayramlar, büyüklerin unutulmadığı, küçüklerin sevindiği günlerdir. Bu bayramı üzülerek kutluyoruz ama bu zorlukların da üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından şölene katılan durakların liderleri ve Bursa Şoförler ve Antrenörler Esnaf Odası üyeleri genel bahisler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
Beypazarı Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu